Lypossage / vetvermindering


lypossage

Een veel voorkomend probleem bij vrouwen is cellulite. Negen van de tien vrouwen hebben er last van. Maar wat is cellulite nou eigenlijk? Cellulite is een teveel aan vet en vocht onder de huid en daardoor onstaat er de sinaasappelhuid.

De behandeling die is ontwikkeld in Amerika heet lypossage. Een bijzondere massage om slanker te worden en het figuur een betere vorm te geven. Veel vrouwen denken aan lyposuctie, maar zo’n behandeling kost veel geld en is niet voor iedereen weggelegd. De lypossage is een goed alternatief en je komt op een natuurlijke manier van cellulite af. Daarbij is het betaalbaar, ook voor de mensen die minder verdienen.

Enkele feitjes over cellulite:


Er bestaan nl verschillende soorten oorzaken die cellulite veroorzaken; nl erfelijkheid, schommelingen in gewicht, hormonenklachten en zwangerschap.
Het probleem bij cellulite is dat de vetafvoer niet plaats vindt en zich dan ophoopt.
Maar cellulite kan ook voorkomen bij vrouwen die een slank figuur hebben. ( Dit is meestal erfelijkheid).
Het komt soms ook bij mannen voor.
Het meest komt het voor op billen, heupen en bovenbenen. Een methode om cellulite tegen te gaan is lypossage. Dit is een methode om vet weg te masseren en vocht los te masseren/kloppen. Vooral in het begin van de behandeling zal het niet geheel pijnloos zijn. Maar een goede gezegde is dan: Wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Lypossage wordt altijd in de vorm van een kuur uitgevoerd en deze kuur bestaat uit minimaal 10 behandelingen van ongeveer 30 minuten . Het meeste resultaat wordt bereikt als je 2-3x in de week komt voor een behandeling.
Het belangrijkste na de behandelingen is om niet je oude levensstijl te hervatten, want dan zijn de klachten gegarandeerd na 3 maanden weer terug. Belangrijk is om veel te bewegen en zeker 2,5 liter water per dag te drinken. Als je echt veel last hebt van cellulite hebt, raadt ik aan om de lypossage te combineren met behandelingen met afslankapparatuur in combinatie met veel sporten.

Antwoorden op vaak gestelde vragen over Lypossage.

Ik heb cellulitus, bobbels en kuiltjes, waarom?


Het vetweefsel van het lichaam doet dienst als opslagplaats van de afvalstofverwijdering, Dit weefsel is dus verstopt en heeft een slechte bloedsomloop . Daardoor hoopt het zich op en krijg je bobbels , kuilen en cellulite.


Waar komt lypossage behandeling vandaan?


De behandeling mengsel van massagetechnieken die voortkomen uit de fysiotherapie, lymfedrainage en bindweefselmassage. Het werd ontdekt /gecreëerd door Charles Wiltsie. Een nationaal erkende onderwijzer en vakman in massagetherapie. Wiltsie voerde een jaar lange studie uit op 100 vrouwelijke proefpersonen en documenteerde de doeltreffendheid van deze techniek.


Hoe werkt lypossage eigenlijk?


Lypossage reinigt het lichaam van geblokkeerde lymfevloeistof die tot de bobbels leiden en cellulitis veroorzaakt. Lypossage versterkt ook de spieren die het verzwakte weefsel verstevigen en stabiliseren.


Welke delen worden er gehandeld?


Lypossage wordt uitgevoerd op de billen, benen, heupen, dijen en lagere buik, maag. Maar ook op de armen, het gezicht en de hals. Lypossage heeft de grootste uitwerking op “vette” gebieden.


Er worden ook lyposucties gedaan, waarom dan kiezen voor lypossage?


Hoewel beide benaderingen goede resultaten leveren, is lypossage gericht op de persoon die een manuele behandeling verkiest boven een behandeling die met een machine wordt uitgevoerd. De manuele behandeling moet door een speciaal opgeleide massagetherapeut worden uitgevoerd; voor machines gelden geen beperkingen op de uitvoering. Die kan iedereen uitvoeren. Daarbij zijn deze behandelingen veel duurder dan de manuele behandeling.


Is de behandeling wel veilig?


Lypossage helpt om het lichaam van gif en vastgehouden vloeistoffen te reinigen. De meeste cliënten vinden dat Lypossage hun energie en geestelijk welzijn verbetert . Het is veel veiliger dan chirurgische ingrepen zoals lyposuctie.


Wie voert de lypossage behandeling uit?


De Lypossage specialisten zijn speciaal opgeleide massage- en lichaamstherapeuten die deze buitengewone techniek hebben geleerd. Alleen zij mogen de naam lypossage therapeut in hun praktijk voeren en deze speciale massage toepassen.


Hoe worden de behandelingen gepland?


De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en worden in principe uitgevoerd in een serie van minimaal 10 behandelingen. Het is belangrijk om te weten dat voor de meeste cliënten, het ongeveer 8-10 sessies duurt alvorens de resultaten van de behandelingen merkbaar worden. Daarna kan de vooruitgang vaak vrij moeizaam verlopen.


Hoe weet ik wat mijn resultaten zijn?


De resultaten variëren. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.
De lypossagespecialist zal u tussentijds meten als u dat wenst om uw vooruitgang te volgen.
Resultaten zijn soms niet direct na 1 sessie zichtbaar. Na ongeveer 10 sessies is er reeds verandering van uw body duidelijk zichtbaar.


Moet ik een speciaal programma volgen of dieet volgen?


Hoewel in de studie lypossage geen dieet mocht worden gevolgd, bleek dat de meeste cliënten zó door hun lypossage resultaten werden geïnspireerd, dat zij gemakkelijk levensstijlveranderingen accepteerden die hen helpen sneller te vorderen in het afvallen van vet. Het drinken van grote hoeveelheden water is zeer belangrijk om het lichaam te reinigen. Net zoals ook het voedingspatroon moet worden aangepast.


Moet ik iets speciaals doen om de resultaten te behouden?


Een programma van maandelijkse of tweemaandelijkse onderhoudsbehandelingen zal u helpen uw resultaten behouden. Vele cliënten herhalen jaarlijks een complete kuur. Als gespecialiseerd lypossage therapeute zal ik u met alle raad bijstaan om uw resultaten te behouden.


Hoe kan ik beginnen?


Maak een afspraak! Mail: info@shisei.nl of neem telefonisch contact op, zie website voor telefoonnummer.


Wat gaat een lypossage behandeling me kosten?


De therapie bestaat uit 10 behandelingen van een half uur (twee-drie keer per week).
Natuurlijk kan hiervan worden afgeweken. Om meer resultaat te boeken is het soms wenselijk om meerdere sessies uit te voeren.
Een behandeling van een half uur kost € 53,50.
Voorafgaande aan de behandeling moet er eerst een intake gesprek plaatsvinden, waar uiteraard gekeken wordt naar de huid en advies gegeven wordt. Voor dit intake/advies gesprek betaald men € 22,50.

De lypossage-kuur dient bij voorkeur volledig vooruit te worden voldaan, bij volledige kuurbetaling wordt het bedrag van het intake gesprek in mindering gebracht.