Casmara cosmetics

 

Casmara body

 

Casmara Cosmetics.

 

Waarom ik werk met het Spaanse merk Casmara Cosmetics!

Heel eenvoudig, ze hebben een eigen laboratorium en streven constant naar ontwikkeling en innovatie. De producten worden wereldwijd in inmiddels 70 landen verkocht.

Elk jaar introduceren ze nieuwe technologieën en actieve Ingrediënten, deze maken de huidige productlijn en de allernieuwste gezicht en lichaam dermocosmetics compleet

Casmara voor elk huidtype.

Door vernieuwende formules met exclusieve ingrediënten te combineren, worden steeds meer oplossingen ontwikkeld voor alle huidproblemen in alle levensfasen. Casmara ontwikkelt al jaren lang hoogwaardige producten voor structurele huidverbetering. Het grote voordeel van de huidverbeteringsproducten is dat ze door vrijwel iedereen gebruikt kunnen worden, een droge of juist een vette huid, acne of rimpels. Je kunt de producten van Casmara uitstekend combineren met alle andere merken uit hun collectie. Casmara ontwikkelt alle producten met eindeloze toewijding en passie. De producten van Casmara worden gebruikt in o.a schoonheidssalons, medische klinieken maar ook wellness centra. Casmara staat voor hoog vitaminegehalte, anti-rimpeleffect, elastische boost en de verstevigende werking die zorgen voor een frisse en stralende huid. In de productlijn zitten ook serums/ampullen, deze geven je huid de oppepper die het op dat moment nodig heeft. Ze zijn voorzien van hoge concentraties aan werkstoffen, waardoor de producten veel effectiever zijn dan een standaard crème. Je huid krijgt meer vitaliteit, weerstand en een gezonde gloed. 

  • Natuur ampul: Dit serum is gedurende het hele jaar toe te passen, 1 ampul per kwartaal is voldoende voor een goed en blijvend resultaat.
  • Purifying: De Purifying producten van Casmara bevatten zuurstof die rechtstreeks naar de cellen wordt gebracht. De huid krijgt hierdoor meer energie en een frissere uitstraling.
  • Antioxidant: De Antioxidant collectie bevat het extract van Goji bessen. Goji bessen zitten vol met antioxidanten. Schadelijke invloeden worden tegengehouden om de huid jeugdig te houden. Je kunt het beste al op jonge leeftijd beginnen met het voorkomen van huidveroudering.

Verzorg ook je huid met de vernieuwende formules met exclusieve ingrediënten en laat je huid weer stralen 

 

Casmara alginaat maskers.

Doordat deze maskers het hele gezicht, incl de ogen bedekken zijn ze anders dan andere cosmetica maskers. De neusopening blijft uiteraard open. Het Casmara masker is vloeibaar, waardoor je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones zoals rond de ogen en mond kunt behandelen. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan obligo-elementen(mineralen) dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden (koolhydraten)die het vermogen hebben vocht te absorberen.

anty oxidant alge masker

Casmara Antioxidant Algae Peel-Off Mask 

Balanceert en beschermt de huid.
Het helpt uw gezicht te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en kan bijdragen aan het verminderen van de eerste tekenen van veroudering van de huid. 
De ampul voorziet de huid van beschermende voedingsstoffen en regeneratoren.
Het masker bevat gojibessen, quinoa zaden en zeewier. Een combinatie van natuurlijke ingrediënten die unieke revitaliserende voordelen voor uw huid biedt.
Het masker versterkt het barrière-effect van de huid.

gold mask

Casmara Gold Mask.

Revitaliseert, verjongt en verstevigt je huid. De vitaliteit van de jeugd wordt herstelt.
Het masker bevat 24 karaats goudstof, mineralen en zeewierextract.
Het helpt de huidstructuur te versterken en  biedt actieve voedingsstoffen die de huid herstellen die verloren is gegaan door veroudering samen met een intense hydratatie. Dit masker is speciaal aanbevolen voor de rijpere huid, voor degenen die een onmiddellijke toename van vitaliteit en helderheid nodig hebben.

Voor elk huidtype, elke leeftijd is er een masker..... vraag naar de mogelijkheden en de diversiteit aan maskers.

Diverse masks